Vår helg!

Ja, så är man fast i Stockholm då. Jäkla snöoväder! Jäkla SJ! Jäkla allt! Det var ju inte så här vår resa till storstaden skulle bli. Såg framemot att få komma hem igår och ha en riktigt slapp ledig dag idag. Men, men vädergudarna var inte på vår sida.

Förutom all snö har helgen varit superb.

Fredag: Anländer lite sent till huvudstaden till en supergod tacomiddag. Smuttar på vin, choklad och har en väldigt trevlig kväll tillsammans med syrran och hennes man+barn. Elian leker med kusinerna, Julian busar på sitt bästa humör. Allt är tipptopp!

Lördag:Promenix ut i snöyran till Anna-Karin, Reza och lilla Ava. Där bjuds det på pastagratäng till lunch och lite kakor till kaffet. Passar på att klappa lite på tjockmagen, (Anna-Karins alltså), där ännu en liten krabat ligger. Elian och kusinElsa, som även hon följde med oss, tittar på madagascar, käkar popcorn, kakor och dricker festis. Kvällen spenderas hos syrran med plockmat till middag och Lindas goda chokladkaka till efterrätt.

Söndag:Tar oss till centralen för att åka hem till Gävle. Käkar burger king till lunch. (dagens höjdpunkt)Väntar, väntar och väntar. Första tåget blir inställt, andra uppskjutet varje  kvart. Alla är uppgivna. Barnen är trötta och hungriga. Allt är skit. Vi åker tillbaka till syrran min. Ingen hemresa denna dag 😦

Är tröttare en tröttast och lägger mig relativt tidigt bredvid Julian som är lite kinkig. Får sova en timme, sedan börjar han spy, spy och spy. Stackars liten. Inte magsjuk, men hård i magen. Plutten har inte bajsat på länge. Halvligger på soffan med honom i ca 5 timmar och han sover och spyr omvartannat. Lilla killen min.

Måndag:Vaknar av en glad Julian. Dagen kanske blir ok ändå. C inhandlar microlax som vi ger till Julian, äntligen blir magen lite bättre.  Hämtning från Gävle. Snart, snart är vi på väg hemåt.

4 reaktioner till “Vår helg!

Lägg till

  1. Åh, fan vad drygt när man bara vill hem hem hem! Men hela högen kom hem till slut i alla fall =)

    Ses på lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: