Sambon har flytt ghettot….

…för att räkna matte.

Fredagskväll och C har stuckit ut för att hjälpa en kompis med lite matematiska problem. Tjohoo tänker en del av mig,  super att han kommer ut. Han kan behöva komma ifrån barnskrik, blöjbyten, spyor, dregel och en tjatande Anna, men i nästa sekund slår avundsjukan till och jag tycker att jag borde få slippa allt det där, ja inklusive mitt tjat, för tjatig är jag. Jag tjatar så jag blir trött på mig själv ibland…

Hoppas trots allt att han (även om han inte löser alla sifferproblem) har en trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: