Jaha, det blir nog ingen bebis!

Det verkar som lillbebisen trivs alldeles för bra i magen så den har nog bestämt sig för att stanna där.. Har väntat och väntat men nu, 6 dagar över tiden, har jag gett upp totalt. Går omkring och har småont hela tiden men inte faan händer nåt mer. Trodde väl aldrig att jag skulle längta efter smärta. Kommer garanterat att ångra mig när jag ligger där på sjukhuset och tror att jag ännu en gång ska dö=) Kommer ihåg hur det var när jag fick Elian, till slut ville man ha alla droger, alternativt att de skulle skjuta en…haha

Men men, det gick ju vägen till slut! Och nu står jag inför samma sak igen, om det nu kunde hända något snart…

2 reaktioner till “Jaha, det blir nog ingen bebis!

Lägg till

    1. Ska försöka ha tålamod, men det e inte det lättaste. Känns mest som att jag fått en permanent inneboende…haha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: