Fy för denna dag…

Idag är ingen bra dag.  Inte bra alls. Känner mig halvkrasslig, är trött,  illamående å var ännu en gång tvungen att stoppa huvudet i toaletten…*urk* Det är nästan som att badrummet och då framförallt Mr Toilet blivit min bäste vän under denna graviditet. Känns ännu jobbigare då jag hade en sån förträffligt bra dag igår. Mådde toppen och kände mig så nöjd med allt… Faaan för idag säger jag bara.

Något som är positivt är att det bara är 4 veckor kvar av detta lidande(mindre ändå om jag får bestämma).

Tänkte att jag skulle samla lite krafter nu och fixa iordning byrån med kläder till lillbebben och ja, kanske äta något(vilket känns onödigt då jag säkert får upp allt igen)…

Bye Bye

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: