Söndag…

Som jag trodde så var Jungle city en hit, Elian lekte, hoppade…- ja,  flög omkring där i ca 2 timmar tillsammans med min kusin Felix. De hade superkul tills Felix stukade lillfingret och Elian vrickade foten- då var det dags att bege sig hemåt… Kontentan av det hela var iaf super super:)

Efter leklandet följde vi med moster Ylva å kusin Felix hem, vi stannade där till halv åtta på kvällen, riktigt trevligt att få tid att umgås. Elian var nöjd å glad mest hela tiden(inte så konstigt kanske med tanke på leklandet först å sen ännu mera lek å lördagsgodis).

Väl hemma kände jag bara för att sova, man orkar inte så mycket mer nu när man är så gammal å dessutom på tjocken..hahaha. Elian däremot var pigg å ville myspysa lite så vi kompromisade å kröp upp i min säng för att titta på tv en stund innan det var läggdags för lillkillen. Halv tio hoppade han i säng å jag fick äntligen vila. Att vara utan för-och eftermiddagsvila en hel dag tar på krafterna…

Idag blir det sthlm där vi ska hämta en massa bebissaker hos syrran. Ska bli superkul! Skönt är dock att jag åker med C´s mor och Elian stannar hemma med C. En helt barnfridag med andra ord, ja förutom lillknatten i magen då;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: