Luftkuddelandet!

Vad vore ett lov utan en massa aktiviteter för barn. Idag var det dags för lite hopp, lek och spring  på nynäs IP, där de förvandlat innebandyhallen till ett luftkuddeparadis för barn… Åkte dit på morgonen med brorsan och hans dotter. Elian hittade sin favorit med en gång. En hinderbana med klättervägg, rutchkana, tunnlar etc. Dessvärre sprang han igenom den alldeles för snabbt tre gånger så när vi varit där i ca 20 minuter mådde han illa, grät och ville hem(och då hade jag precis betalat för 2 timmar). Efter lite vila, vatten och övertalning ville han dock stanna och tur var väl det  för sedan hade han superkul igen!

bild-013

bild-0121

Lite sumobrottning med kusin Moa!

Efter ett par timmars härjande var det dags att bege sig hemåt igen. Hemvägen blev en sväng förbi Max där vi intog en välförtjänt hamburgemeny. (T o m Christofer lyckades slita sig från datorn och mötte oss där för lite lunch)..

En riktigt skön sportlovsdag med andra ord!

En reaktion till “Luftkuddelandet!

Lägg till

  1. Verkar ha varit en mysig dag! 🙂
    Jag tycker att Elian är lite lik Simon på
    det övre kortet, minen och hållningen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: