Vecka 24+2…tjohoo!

Det går framåt, sakta men säkert. Har nu passerat den magiska gränsen 24. Det känns i och för sig som hela graviditeten består av olika gränser man vill komma över. Först är det vecka 12 för missfallsrisken, sen vecka 15(cirkus) för illamående, sen vecka 24, för efter det börjar det finnas en chans att lillbebben kan klara sig. Är så glad att jag kommit så här långt nu även om illamåendet fortfarande finns kvar och spökar…

Var hos barnmorskan igår och fick då lyssna på hjärtljuden för första gången. Sanslöst underbart! Tänk att det är lika fascinerande även denna gång. Lika kul var det inte att inse att magen blivit ganska stor, ligger på översta kurvan..hmm! Jag blir kanske stor som ett hus denna gång, har iofs bara gått upp 6 kilo och det är ju inte så mycket.. Får se hur det blir resten av tiden.. slutar jag under 15 kilos uppgång får jag väl vara nöjd..hahaha!

Längtar otroligt mycket till minipyret tittar ut!

2 reaktioner till “Vecka 24+2…tjohoo!

Lägg till

  1. Bildbevis tack!!! Å jag kommer väldigt väl ihåg hur du såg ut när du var höggravid med Elian. Syntes inte rakt framifrån och inte bakifrån, men när man såg dig från sidan tänkte man ”va faaaen, vart kom den kistan från?” 😉

    1. Bildbevis kommer, vänta lite bara. Och jag tror faktiskt jag blir större denna gång, men så blir det väl oftast med barn número dos… Men , men vi kan ju alltid hoppas att det ordnar sig sen, hur som helst får jag väl ta farväl av beachen -09…hahaha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: