Uppdatering av denna smått döende blogg…

Har inte försvunnit om ni tror det, har endast gått i ide ett tag p g a en liten krabat som fått mig att må riktigt spyilla=( Denna lilla underbara varelse lever inom mig och får mig att le av lycka trots alla jobbiga dagar och nätter. Har nu dock snart gått halva tiden så förhoppningsvis är allt på väg att vända.

Så vänta bara snart svävar jag av lycka(om jag inte blir för tung)….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: