Blääää….

Jag mår dåligt, eller kanske inte dåligt utan snarare illa, jag mår så illa att jag vill lägga mig ner och gråta lite. För att se om de hjälper liksom… Hade glömt att det var så här jobbigt, att man kunde må så här illa hela tiden. Kan nästan inte äta något alls, bara lättare saker som soppor, lite frukt och smörgåsrån. Jag hatar smörgåsrån nu! Tycker otroligt synd om mig själv just nu=( men jag vet att det går över, tids nog ni vet….

Nu ska jag vila lite för att sedan fortsätta må illa och tycka synd om mig själv….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: