Hjärnstillestånd!

Jag borde plugga, jag borde samla mina sista trötta hjärnceller och läsa lite etik. Jag borde iofs redan ha pluggat färdigt, men jag har inte ens börjat…ojojoj! Lider av oerhörda skamkänslor just nu för jag valde bort studierna, så här en fredagkväll, för att umgås med familjen(ja, för vi kan nog kallas familj nu). Och nu när jag har tid över skulle jag kunna börja lite, men jag har fastnat här och med syrran på msn…

C har dessutom precis avslutat ännu en pokermatch och ligger nu framför tv:n och ser allmänt uttråkad ut eller intresserad kanske det är(det är samma ansiktsuttryck så jag vet aldrig riktigt). Puss älskling!

Nu ska jag i alla fall samla nattens sista intelligens och lära mig mer om olika etiska ideal…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: